magazine 2

Gezien de enorm gestegen prijzen voor papier, ontwerp en verzending is het ondoenlijk geworden om een papieren versie uit te brengen.

Toch bieden wij de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor het verkrijgen van boeiende magazine waardige artikelen. Voor slechts 25,00 euro kunt u vanaf oktober 2023, gedurende 12 maanden, maandelijks een artikel via mail verwachten. Zowel inhoudelijk als wat betreft lay-outs schrijven wij kwalitatieve artikelen waarbij u moet denken aan jachtverslagen met onze Border terriërs, fokkers met een visie, gehoorzaamheid en gedrag van zelfstandige werkende rassen, het bejagen van terriërs en teckels, ras specials, interviews met buitenlandse fokkers/jagers etc.

Het eerste artikel, oktober 2023, neemt u mee in het eerste jaar van Keet, onze Engelse Border terriër. In het artikel wordt ingegaan op de keuze van uitbreiding van de roedel, de keuze voor de bloedlijn, mijn leermomenten, de Engelandreis, mijn visie op opvoeden en gehoorzaamheid, het bejagen van een pup/jonge hond, de eerste jachtervaringen en haar toekomst.

In de maand november zal er een interview gepubliceerd worden met Colin Hughes mijn Border terriër vriend uit Engeland. Wat doet hij met zijn terriërs, hoe voedt hij ze op en wat is zijn visie op werken met zijn honden. 

Daarbij in november een verslag van Tjedde mijn grootste terriër vriend die voor mij synoniem staat voor ‘werken/trainen met de oude hond. Wat kun je nog met een oude hond? hoe versleten is versleten? en hoe blij mag je zijn met een baasje die alles voor je over heeft.

Indien u geïnteresseerd bent in een abonnement, stuurt u een bericht naar +31-6-51329223 of neem contact op via onderstaand contact formulier .